Saturday, January 16, 2010

Arya 200 Picture of The Month







So many Things happen in the Beginning of 2010 .... Im speechless .. people said It's Happen ...





Friday, January 8, 2010

1st thing 1st... Happy New Year !!!! Macam2 ragam orang nak celebrate new year ... ada azam baru ada nak ubah perangai, nak develop diri, nak kahwin, semuanya nak moving forward hoping for better life...
This is 1st post from ARYA for 2010.. will promise a u all with new things coz hihihih ARYA have new baby.. D200 .. kamera cabuk for amateur.. dah naik pangkat... but feel sorry for himself terpaksa jual D70Snya.. macam2 kenangan ARYA with his Baby 70s... Umbaya my friend Umbaya...

ARYA new Baby

OK Now its Official no more ARYA 70s .... BUt dont worry Here Come ARYA 200 :)... Hopefully ARYA 200 can do better than ARYA 70s..certainly he will InsyaAllah...Currently Arya actively joining OTJ = OneTwoJuice... their Tagline "Now Everyone can cought their moment ...hahahah cam AirAsia lak.. sila lah ke blog diaorang untuk keterangan lebih lanjut.. http://onetwojuiceonline.blogspot.com/

Last Weekend ARYA ajak bebudak OTJ ni gi shoot around KL... I mean tempat kat KL yg orang tau tapi jarang nak gi... TASK SUCCEED!!! Dari CM ke Dataran... Yang Join Afifi OTJ, Shrek OTJ and Angah ChentaPhoto... But yg tak Bestnya Model kitaorang haritu x Datangggggg huhuhu Norazlinda Raduan Dimanakah anda?




















Bukan sekadar shoot gambar je... for this task... macam2 yg Arya belajar for this session...belajar buat Graffiti, Belajar Capoiera and the Best dapat tangkap Gambar ngan Aziz Satar siap pelukkk tuu hihihihihi







OK Setakat ni sahaja untuk kali ini... So have great New Year everyone.. Just Fyi ... TAhun ni ARYA xnak gi Travel2 just shoot around2 here...nak simpan duit nak kawin ...klau boleh hehehheh....sbb terasa sbb ada orang sound kamera dia adalah Girlfren dia ...kesian huhuhuhu
Bukan xnak ada GF but xde orang nak..huhuhuhu Hopefully mata kail kena kat ikan ni...:)